Access Technology kan med sin fleksibilitet uden store omkostninger kundetilpasse og målrette adgangskontrollen til virksomheder, hvor mange forskellige personer skal have mulighed for at opnå adgang døgnet rundt. De elektroniske låsesystemer er nøglefrie og styres og administreres fra centralt hold med størst mulig sikkerhed.

Et elektronisk nøglesystem fra Access Technology gør livet lettere for alle parter. Den administrative del forenkles, og tidsforbruget reduceres væsentligt samtidig med, at der ikke bliver gået på kompromis med sikkerhedsniveauet.

Montering

Access Technologys system er med sin fleksibilitet og Cloud-baseret administration den mest brugervenlige løsning for alle, lige fra montage til administrator og frem til slutbruger. Montering gøres uden træk af lange kabeler, boksen leveres med simkort som er klar til montage og det eneste der kræves er fremføring af 230V.

En Cloud-baseret løsning

En Cloud-baseret løsning fjerner behovet for ekstra hardware, netværkskabler eller server - alt ligger i skyen. Det betyder, at aministratoren kan tilgå systemet hvor som helst. En kopi af adgangsdata ligger i boksen, hvilket sikrer hurtig respons og redundans i tilfælde af netværksudfald. Det hele sikres eksternt, hvilket giver redundans. 


Fleksibelt og fremtidssikret adgangssystem

Kontor og Industri: systemoversigt

Hvis du vil vide mere om de enkelte komponenter og produkter i nøglesystemet, så se mere under Produkter
Hvis du ønsker at høre mere om denne eller nogen af vores andre løsninger, finder du vores kontaktinformation her